Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering

Een klein incident heeft al gauw meer schade en kosten aan je huis dan je lief is. Neem dit risico niet en laat ons je adviseren over de mogelijkheden en extra service die wij bieden voor een aantrekkelijke premie. Er zijn 3 ENNIA Woonhuisverzekeringen, van zeer voordelig tot zeer uitgebreide verzekering.

 

  1. Basis is ideaal als je alleen voor brand verzekerd wilt zijn en is het minimale wat je moet doen om je investering niet in vlammen op te zien gaan.
  2. Ideaal dekt bijna alles. Schade bij inbraak, brand, overstroming en waterschade, storm, aardbeving, rellen, omvallende bomen, breuk van glasruiten en elk ‘plotseling en onvoorzien van buiten komend onheil’. Met Ideaal krijg je gratis een Aansprakelijkheidsverzekering tot
    f 1.000.000 ($ 550.000) en uitkering van f 5.000 ($ 2.750) in geval van overlijden door ongeval.
  3. Met Flexibel kun je zelf kiezen hoe je de verzekering samenstelt.

 

Onze experts adviseren je gratis om risico’s op schade en inbraak aan je huis te verkleinen en hebben hiervoor speciale preventie programma’s en online preventiewinkel. En als er dan toch schade is kan je rekenen op een snelle en efficiënte afhandeling van de schade. Sluit nu een ENNIA Woonhuisverzekering af en ontvang 2500 Fun Miles.

 

Interesse of wil je meer weten? Kies dan voor meer info, maak een afspraak of sluit een woonhuisverzekering af bij je broker, bij ENNIA of online.

[button target=”_blank” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Informatie” color=”#ef9600″ hover_color=”#ffffff” hover_background_color=”#ef9600″ border_color=”#ef9600″ margin=”0px 25px 0px 0px” link=”https://www.ennia.com/verzekeringen/particulier/woonverzekering/woonhuisverzekering/?utm_source=social&utm_medium=enniafb&utm_campaign=glimlach&utm_term=wonen&utm_content=bon”%5D%5Bbutton target=”_blank” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Afspraak maken” color=”#ef9600″ hover_color=”#ffffff” hover_background_color=”#ef9600″ border_color=”#ef9600″ margin=”0px 25px 0px 0px” link=”https://www.ennia.com/afspraak-maken/?utm_source=social&utm_medium=enniafb&utm_campaign=glimlach&utm_term=wonen&utm_content=bon”%5D%5Bbutton target=”_blank” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Online” color=”#ef9600″ hover_color=”#ffffff” hover_background_color=”#ef9600″ border_color=”#ef9600″ link=”https://www.ennia.com/verzekeringen/particulier/woonverzekering/woonverzekering-afsluiten/?utm_source=social&utm_medium=enniafb&utm_campaign=glimlach&utm_term=wonen&utm_content=bon”%5D